22 Ekim 2008 Çarşamba

BEZ BEBEK RAZİYE

Biliyorum biliyorum, pek acemice oldu ama, hayatında düğmeden başka bir şey dikmemiş biri için, fena bir deneme değil yine de.

Heves ettim, dün gece oturdum, Raziye hanımı diktim. O da, evimizin kızı oldu. Dikiş dikmeyi hiç bilmem, dikiş makinesi kullanmayı zaten bilmem, bir makinem de yok zaten. Tamamen el dikişi, tamamen uydurmasyon.

Oyuncak öreceğim diye, örgü örmesini öğrendiğim gibi, oyuncak dikeceğim diye belki bir gün dikiş dikmesini de öğrenebilirim. :)

İyi ki hobilerimiz var. Bunlarla uğraşırken dünyayı unutuyorum.

17 yorum:

Hülya Konar dedi ki...

iyiki bilmiyorsun dikiş dikmesini :)

ben beğendim,daha doğrusu (senin deyiminle) dikiş dikmesini bilen birisi dikse nasıl olurdu hiç bir fikrim yok o yüzden bana göre güzel...
hem niyet önemli,emek önemli...

çok güzel olmuş betülcüm...

cicibici bişeyler dedi ki...

Bende çok beğendim ,şirin olmuş!gayet de güzel dikmişsin ellerine sağlık.Elde dikiş zor oluyor bende makinada dikemiyorum,ama çok eğlenceli birşey sana katılıyorum çok güzel bir hoby.

nur_aleyna dedi ki...

Bence çok şirin, ben böyle birilerini mutlu etmek için ve ya oyalanmak için uyduruktan kısa sürede yapılmış şeyleri çok severim.. o yuzden bunu da sevdim.

Kızının olsaydı nasıl ciciler dikeceğinizi ve öreceğinizi hayal ettim bi de:)

sevgiler Betül hanım..

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok ciciymiş Raziye hn., hoşgelmiş evinize. elbise kumaşına bayıldım özellikle. Eline sağlık

GeCe dedi ki...

acemice olmuş ama yine de sevimli oyuncaklarda da olması gereken şey budur önemli olan bu

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

raziyenin kafasında ki kurdeleye bittim :)
çok cici bir kız olmuş,çok güzel olmuş,sahibesi onu özene bezene dikmiş,giydirmiş ve de çok mutlu görünüyor açmış kollarını bize merhaba diyor :))

edaca dedi ki...

:)))))))) razıyeyeye bıttım tamamamen hand made olmus ellerıne saglık :)) kuzum sevgıler

unutulmus bacınnnnnn :((

KelebekGibi dedi ki...

Güzel olmus bence, birde elde yapma olunca gayet güzel, elbise rengi ve deseni cok hos, kurdeleleride sevimlilik katmis :)
Iyiki hobilerimzi var dedigin gibi, sevgiler:)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Çok şekerr olmuş saçları değişik olmuş yapımınıda beğendim üçgen fikri güzel olmuş hem elbise hem gövde ben tuttum bunu ellerine sağlık.

Andrea dedi ki...

I like it! :]

Flame dedi ki...

İlk deneme içi gayet iyi bence. Senden birşey kurtulmaz zaten :) yakında dikişide öğrenirsin.

Adsız dedi ki...

evet canım hırsızlık her yerde hırsızlık, bir de linkleri vermiş görünsede tıklayınca yine kendi sayfasına çıkıyor yani bari linkleri eklese yine affedilir bi tarafı olurdu..bu tiplere iyi bi ceza lazım

tugbatugba dedi ki...

çook güzel olmuş yaa ellerine sağlık. aslında çocuklarımıza böyle el işi göz nuru şeyler versek hep belki iç dünyaları daha cıvıl cıvıl olur :)

emine dedi ki...

hepsi çok şeker oyuncakların hem çocuklarımız için de çok sağlıklı boyası yok kimyasal maddesi yok bayıldım hepsi birbirinden harikalar emeğinize sağlık bende yetenek yok ama en kısa sürede anneme gösterip bu güzel oyuncakları kızıma yaptıracağım

Unknown dedi ki...

hehe amatör filan ama çok cici yinede ya :))

Adsız dedi ki...

çok şeker olmuş raziye teyzem de bana küçükken böyle bir bebek dikmişti...annemin Almanyadan getirdiği güzelim bebekleri kenara atıp hep onunla oynardım...nedense o bana çok sıcak gelmişti ve onun canlı olduğunu düşünüp konuşuyordum..bütün sırlarımı ona anlattım şimdi nerelerde bilmiyorum...inşallah sırlarımı kimseye söylememiştir:)))

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Raziye Türkiyenin neresinden?

Hangi yöresinden?

Trakyalı mı?

Sarı saçlar mavigözler.......