2 Mayıs 2010 Pazar

Ekmek torbası



Ev yapımı ekmeğe, el yapımı ekmek torbası by you.
Bread bag by you.

ekmek torbası by you.

Bir aceminin dikiş öğrenme çabaları by you.
Merhabalar,
Sabah uyandığımda mutfaktan gelen mis gibi ekmek kokusu, güne mutlulukla, keyifle başlamama neden oluyor. "Ne güzel kabarmış benim bebeğim" diye ekmeği severken yakalamakta mümkün tabi beni. :) Ekmeğim öyle değerli. Naylon poşetlere koymaktan her zaman rahatsız olmuşumdur, ekmek için ayırdığım havluya sarıp, öyle poşete koyuyordum şimdiye kadar.

Sevgili Leyya'nın diktiği harika ekmek torbalarına hayran hayran bakarken, ben de tüm acemiliğimle bir ekmek torbası dikmeye çalışayım dedim. Onun gibi dikebilmek için 40 fırın ekmek yemem gerek. :)

Ev yapımı ekmeğe, el yapımı ekmek torbası.

9 yorum:

elif dedi ki...

ne hoş olmuş bu torba elinize sağlık

zeynep topçu dedi ki...

dün blogunuza girip yeni birşeyler var mı bakmıştım.
pazartesi sabahına böyle pembe pembe şirin ekmek torbası çok yakışmış. güle güle sağlıkla kullanın

Cocukla Cocuk dedi ki...

ben de bez torbaları çok seviyorum hem ekmek için hem de erişte, bulgur gibi diğer gıdalar için ideal ...pembe pembe de cok guzel gorunuyor:)

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Balagilleri saklamak için de çok kullanışlı oluyor bu bez torbalar. Hem hava alıyor küflenmiyor hem de tertemiz. Bana da babacım dikip vermişti. Bu da pembiş pembiş pek güzel olmuş. Ellerine sağlık arkadaşım.

Ana Panda dedi ki...

çok şirin olmuş çok.. pembiş pembiş :)

esra dedi ki...

Betülcüğüm pembiş ,pembiş ne güzel olmuş...dolaba kaldırdığım ekmek makinemi açtırıcaksın bana bak şimdi:))açarsam ekmek torbanı alırım ona göre:))sevgiyle kal canım..

Betül dedi ki...

Esra'cım, teşekkür ederim, diktiğimin ertesi günü sahibine gitti bile, vakit bulabilirsem yenisini dikmek istiyorum, sen çıkar makineni bence :)

Sena Çeyiz dedi ki...

çok iyi fikir,bir sürü artık kumaşım var, bende başka bir çeşidini yapıp hedişye edeyim :) ellerinize sağlık... Hoşçakalın

BÜTÜ dedi ki...

ne kadar güzel şeyler yapıyorsun bayıldımmmmmmm :)