10 Haziran 2008 Salı

ÖRGÜ KOLYE


Merhaba,
Meşhur el işi ürünleri satış sitesi "Etsy" de, bu örgü kolyenin, bu abartılmış fiyata satıldığını görünce, hiç tarzım olmamasına rağmen ördüm. Otantik takılardan hoşlananların, beğeneceğini düşünüyorum.

23 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kullanım alanı çok geniş değil mi örgünün. Açıkcası benim de tarzım değil. Otantik sevenlere çok güzel hediye olur, eline sağlık

Hülya Konar dedi ki...

canım benim yin ne güzel birşey örmüşsün...bu buzdolabı magnetinden kalan ip dimi:)
hehehehe:) kaçmaz benden...
süpersin becerikli arkadaşım benim.
ah nolurdu bende böyle becerikli olsaydımda örseydim.çok özeniyorum ama kışın bir atkı öreyim dedim ama öyle bir olduki elbezi bile olmaz:) gerçi arkadaşlarım ipin kaliteli olmadığını ve modeli göstermediğini söylediler:) ee arkadaşlık böyle günlere belli oluyor dimi...
öpüyorum canım benim.

Hülya Konar dedi ki...

url çubuğuna kuş konmuş :)
aayyyy ben yerim senin kuşlu muşlu faviconunu yerim :)
ay hem iexpl da hemde firefox da görünüyor...çok tatlı olmuş.iyi günlerde kullan.

Betül dedi ki...

@ Çocukla çocuk,
Çok teşekkür ediyorum, evet bu farklı bir tarz, :)

@ Hülya,
nasıl sevindim, faviconumun hem firefoxta, hem i.e. görünmesine, eee kim yaptı, canım hülyam yaptı tabi ki görünür, ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim. ) ipler buzdolabı magnetinden kalan mı :) ona öyle az ip gitmişti ki, ben de her renk ip var değişip, değişip kullanıyorum :)

Kızıl dedi ki...

Kesinlikle senin ki daha da güzel olmuşşşş. betül gerçek söylüyorum süper. Ellerine sağlık canım :))

Flame dedi ki...

Betüllll, benim tarzım bak bu :)
Çok güzel olmuş, eline sağlık. Örgü kolye deneyeceğim bende, inşallah yani :)

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

oh oh çok güzel olmuş ve ben çok beğendim,bana uyar umarım en yakın zamanda küpe ve yüzüklerinden denerim,ellrine sağlık betülcüğüm benim....:)

ilham perisi dedi ki...

Daha neler yapacaksın valla merakla bekliyorum,çok yahşi olmuş cadı.Bu arada msn de hiç yoksun ,arada takıl aban emi:))

Hülya Konar dedi ki...

betül"cüm dikkatimi çekti,sen pek kendine ait olmayan örgü resmi kullanmıyorsun zaten ama kullansanda üstüne kendi url ni yazmıyorsun(gerçi kullandığını pek hatırlamıyorum)...bazı sitelerde görüyorum,özellikle yurtdışındaki sitelerden resimleri alıyorlar birde üstüne kendi url imzalarını koyuyorlar.çok garipsiyorum. elbette resimleri alacaklar,bende kullanıyorum konuyla ilgili bulduğum resimleri,benim söylemek istediğim niye üstüne kendi url imzalarını koyuyorlar :) geçenlerde tesadüfen bir siteye düştü yolum,sitenin sahibi kullandığı resimdeki url yi silmiş yani sildiğini sanıyor daha doğrusu.sildiğinin üstüne kendininkini yazmış ama silindiği okadar belliki :) biliyorsun tarayıcıdan tarayıcıya resim görüntüsü farklı olabiliyor:)
hani bu dağ değil güneş değil ağaç resmi değil,genel bişi değil ki alıp üstüne imza atıyorsun.bu bir başkasının özel olan ama paylaştığı bir resim...kızıyorum böyle şeyleri görünce,senin örgü resimlerine bakarken aklıma geldi,coştum yazdım yine :)

ama ltfn yalnış anlaşılmasın,ben sadece seninkiler gibi emek verilip yapılmış şeylerin resimlerini alıp üzerine imzalarını koyanlardan bahsediyorum...yoksa web-deki resimleri ben dahil hepimiz kullanıyoruz...

Betül dedi ki...

@ pandora,

gülocum çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim, ayrıca telden arayıp belirtmene, sesini duymama daha da çok sevindim. :)

@ flame,

alevcim, çok teşekkür ederim, evet sen de ör, zaten şimdiye kadar yaptığın her şey çok güzel olmuştu. :)

@ perili köşk,

perilicim, sen eskiden ne çok örerdin, ne de güzel olurdu, o zamanlar örmeyi bilmiyordum, sana çok imrenirdim, sanırım artık vakit bulamıyorsun, ama artık tatil, örsen, ne güzel ciciler yaparsın, canım benim. :)

@ birgül,

msn mi açtım bugün ama sen yoktun bu sefer, walla ben de merak ediyorum ne yapacağımı, :) henüz karar vermedim :)

@ hülya,

canım benim, doğru tesbit etmişsin, haklısın, başkalarına ait fotoğraflara isim yazmak hiç etik değil, ama her türlü insan var , malum. sen coş hülyacım ben keyifle okuyorum, bol bol coş ve yaz :)

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Betül'cüm ellerine sağlık, ben kolyeyi çok beğendim.. Ve de hemen kendimi kot pantolon,beyaz t-shirt ve senin kolyenle hayal ettim :) Takıya meraklıyımdır da :) Emeklerine sağlık canım benim..

Betül dedi ki...

Aslıcım, çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.etsy'de aynısı var linkde verdim zaten, hemde 75 dolara ! satıyorlardı,sanırım satılmış, verdiğim linkte sayfa artık çıkmıyor. yapımı kolay bir ürünün bu kadar abartılı fiyata satıldığını görünce örmeden duramadım :) benim içinde deneme oldu :)

HULYA dedi ki...

Betül'cüğüm,
senin örgülerine bayılıyorum.Erguvan ağacını diğer bloğunu silip takip listeme ekledim bugün.Bunu da hobi bloğumun linklerine ekleyeceğim. Ellerine sağlık çok şık olmuşlar.Sevgiler

Betül dedi ki...

Hülya'cığım,

Seni burada görmek ne güzel, çok sevindim canım benim :) Dur hemen bloğuna geliyorum :), sevgilerimle...

Hülya Konar dedi ki...

yaşasın bugün cuma :)
nihayet hafta bitiyor...dün başıma güneş geçti biliyomusun Betülcüm,akşam eve zor attım kendimi mide bulantısı ve baş ağrısından ölüyordum.perişan oldum,bugün bile başım çok ağrıyor,gözümün üstünde sanki biri oturuyor.lübnan sıcaklarıymış.demekki ben lübnanda yaşayamazmış kesin ölürmüşüm hemen :)
aman dikkat et,dikkat etsin herkes.özellikle çocuklar.Allah korusun,dikkat etsinler.

Betül dedi ki...

Hülyacım, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun canım benim, dikkat et kendine :( öğlen saatlerinde dışarı çıkmamak lazım ama mecburen çıkıyoruz işte, öpüyorum canım, sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

İnanamıyorum ya sen baya ilerletmişsin bu işi harika :)

Betül dedi ki...

Çileklicimmmmmm hoş geldin canım, seni burada görmek çok güzelll :) bişiler yapmaya çalışıyorum canım benim. öpüyorum seni çoook. :)

Betül İnce dedi ki...

Betül'cüğüm,

Bu da diğer örgülerin gibi çok güzel olmuş. Sanırım ördüklerin biri birikim haline geldiğinde yeni bir yol açacaklarsana.
Ellerine sağlık.

Sevgilerimle.

böcük dedi ki...

Güzel deneme olmuş :)) Bence etsyde bir tükan da siz açmalısınız :) {var mı bilmiyorum ama} Bu tarzdan hoşlananlar için güzel bir aksesuar olur :)

Hülya Konar dedi ki...

canım arkadaşım,iyi hafta sonları diyecem ama senin sınav stresin var:(
oğulcuğunun sbs-si nasıl geçti? bugün diye aklımda kalmış ama yanılmıyorumdur umarım...
yolundamı herşey?

Betül dedi ki...

Betül'cüğüm,

Sevgili adaşım, hoş geldin, iyi ki geldin, :)) çok teşekkür ediyorum.

Böcükcüğüm,

Teşekkür ediyorum canım benim, "etsy" de tükkanım yok :), ördüklerim, bloğumda ve 10 marifette yayınlanıyor sadece. :))

Hülya'cığım,

Çok şükür "sbs" sınavını da atlattık, gayet iyi geçti, bir süre ders ve okul ile ilgimizi kesmek özellikle bana çok iyi gelecek :)) iyi hafta sonları canım benim :))

ebrulikedi dedi ki...

blogunuz çok güzel.takip ediyorum.kolyeyi çok beğendim.deneyeceğim muhakkak.